AV MARE DE DEU DE MONTSERRAT 23

Promoció de 6 habitatges acollidores al barri del Guinardó de Barcelona. La zona és ideal tpara qualsevol que li agradi descobrir Barcelona de forma còmoda i ràpida. Trobem la Plaça Sanllehi a menys de 50 metres, punt neuràlgic on trobar comerços, zones esportives, farmàcies i transports a qualsevol punt de la ciutat.

Els habitatges consten de 2 habitacions i grans espais. Els materials dels habitatges han estat seleccionats acuradament per fer en conjunt un habitatge que transmeti personalitat, qualitat i estil avantguardista.

Tots dos edificis compleixen els més alts estàndards d’eficiència energètica tant a les instal·lacions, com els acabats d’immobles i complex.

Característiques

NN

Parquet laminat en tot l’habitatge i gres porcelànic en banys

NN

Fusteries exteriors doble vidre

NN

Portes i armaris de DM lacat

NN

Taulell de fusta de roure en banys

NN

Taulell Neolith en cuina

NN

Il·luminació lineal en cuina tipus Led

NN

Sistema d’aerotèrmia amb splits adossats a paret

PIS M2 NUM. HAB. TERRASSA GARATGE TRASTER PLÀNOLS
Dúplex 82,49 2 49,64 M² _ _ planol
Dúplex 82,49 2 10,78 M² _ _ planol
Simplex 54,34 2 8,60 M² _ _ planol
Simplex 54,34 2 8,60 M² _ _ planol
Simplex 54,34 2 8,60 M² _ _ planol
Simplex 54,34 2 8,60 M² _ _ planol

Ubicació

El districte d’Horta-Guinardó, situat al nord-est de Barcelona, ​​entre Gràcia i Nou Barris, a una àmplia vall tancada, envoltat de pujols i muntanyes.

L’Avinguada de la Mare de Deu de Montserrat uneix el barri d’Horta amb el de Gràcia, pel que mitjançant aquesta artèria es pot arribar ràpidament al centre de Barcelona des d’aquest barri residencial.